آشپزى در فویل آلومینیوم

فویل آلومینیوم 


 یکى از هوشمندانه ‏ترین راههاى آشپزى در کمپ، استفاده از فویل آلومینیومى است. میتوانید مواد خام را در فویل بپیچید و آن را روى ذغال داغ بگذارید و مستقیماً در فویل سرو کنید. هیچ تابه و بشقاب کثیفى باقى نمى‏ماند. چه راهى آسانتر است؟  چنانچه براى مدت طولانى به کمپ مى‏روید، رول کامل فویل را بردارید، علاوه بر آشپزى استفاده‏هاى متععدى از آن خواهید کرد، چنانچه یک شبه مى‏روید یا مى‏خواهید بارتان سبک باشد و مقدار کمى از آن را دور میله‏اى بپیچید یا آن را شل تا کیند. اگر سفت تا دهید. فویل سوراخ مى‏شود .  آتش در آشپزى با فویل مهم است. سطح کم عمقى از ذغال لازم دارید که در مدت پخت بسوزد. سریعترین راه براى این کار این است که چوبها را بصورت متقاطع بگذارید و آتش کنید تا ذغال شود.  به چند نکته در مورد آشپزی با فویل توجه کنید

- فویل آلومینیوم در دو ضخامت موجود است. آگر نوع استاندارد یعنى نازک آن را استفاده مى‏کنید دو لایه لازم دارید، اگر نوع ضخیم آن را استفاده مى‏کنید فقط یک لایه براى آشپزى نیاز دارید. عامل مهم دیگر نحوه پیچیدن غذا در فویل است، مهم این است که فویل را بدون منفذ بپیچید تا رطوبت را در داخل نگه دارد، به این طریق غذا با بخار پخته مى‏شود و تمام آب آن در داخلش باقى مى‏ماند . حال بسته فویل را مستقیماً روى ذغال بگذارید و منتظر شوید غذا بپزد.  بسته را حداقل یکبار، نیم دور طى پخت بچرخانید، از میله‏اى کوچک براى چرخاندن استفاده کنید، هنگامیکه زمان پخت تمام شد، بسته را از آتش بیرون آورید، آن را باز کنید یا شکافى ضربدرى روى آن بدهید و آن را باز کنید و از فویل بجاى بشقاب استفاده نمائید . پس از خوردن غذا، فویل را روى ذغالها بگذارید تا غذاهاى باقیمانده در آن بسوزد.  فویل استفاده شده را میتوانید دفن کنید با در کیفتان بگذارید تا بعداً در سطل زباله بیندازید .            

 - ورقى پاره کنید که به اندازه‏اى باشد که دور غذا را بگیرد و بتوانید لبه هایش را روى هم تا دهید. غذا را در یک نیمه آن قرار دهید، نیمه دیگر را روى آن تا دهید و لبه هایش کاملاً روى هم قرار گیرد تا هوا داخل آن نباشد و نشود.

 - دو طرف باز آن را دولا کنید و مطمئن شوید که بسته کاملاً بدون منفذ است.                       

- حال بسته آماده است که روى ذغال قرار گیرد.

 جدول مدت زمان پخت مواد غذائى در فویل آلومینیومى

    موادغذائى                                     زمان پخت دقیقه         

  همبرگر گوشت گاو                           8تا12                         

  ذرت                                               6تا10

   گوشت گاو، تکه‏هاى 1 اینچى           20تا30                      

   سیب زمینى تکه شده                    10تا15

  جوجه، تکه شده                             20تا30                         

  سیب کامل                                    20تا30

  کالباس،سوسیس                           5 تا 10                           

  گوشت بره با استخوان                    20تا30                          

  آناناس کامل                                  30تا40

  ماهى کامل                                   15تا20                      

  ماهى تکه شده                             10تا15                         

  برش هویج                                    15تا20                          

  سیب زمینى کامل                         45تا60

- میوه پخته شده در فویل دسر خوبى است، قبل از پیچیدن میوه، هسته را در آورید و شکر در داخل آن بریزید، همچنین سعى کنید موز را در پوستش طبخ نمائید و آناناس را کامل بپزید .             

- ساده ‏ترین روش پخت ماهى در کمپ، پختن در فویل است، یک یا دو قطعه (گوشت گاو) را دور ماهى بگیرید، محکم آن را بپیچید و روى ذغال بگذارید.

                                                                     

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد